Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

Cool - Rolling Star by Yui

Perlakuan Kisah - Remember The Last Bronx

deleted - haha nah !! 'youtube'

Games - Encik Katak Hijau


Yeahh!! Mari bermain bersama encik Katak Hijau
Cara-caranya :
1. Pegang Mouse korang rapat rapat
2. Angkat then goyang goyang acas acas konsol 'Wii'
3. Klik dekat kotak hijau tersebut laju laju lagi cantik kalau korang klik slow slow
4. See what happen
5. Okay Sayonara!

Cool - Classical Guitar Punya Penangan Mamat Gersang


Walaupun muka pemain ini agak gersang di situ tetapi permainan beliau adalah agak lancar, begitulah alunan yang dikeluarkan oleh 'classical guitar',, song by Bee Gees

Art Project - Panda Panda

art 02

Macam biasa...malam ni aku tak tidur lagi. -.- Shit dah pagi! 'Mawveles', hehh

Games - Ber'drift' Make Me Crazy











Sebelum start game, pada "MENU" nya hendaklah di klik button "HELP" dulu ya supaya dapat mengenal pasti 'control', sekian terima kasih (bhasa apa ini,,hhe =,=) selamat bermain! Okay Sayonara!
Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts