Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#LOL - Iklan Orang Dulu Dulu (Buah!)

Serius macam haram! Hahahah

#Note - Masih Bernafas


Aku bukan siapa siapa, untuk ku tentu halu tuju kehidupan, dan aku mengalah, aku tak mampu utk bukti aku mampu, tipu aku tak malu, tipu aku tak mahu, tipu diri sendiri yang aku berdiri dengan kaki sendiri, aku lemah, penat ku kerah perat keringat, kosong ku murung, ku rebah merenung ke langit tinggi yang tak mampu ku gapai, tersenyum ku dikala itu ku teringat yang pasti kuingin hidup bersamanya disana yang kekal abadi

Art Project - Making Looping Animated Background


#Thisisit - Ni Dah Kenapa Kucing Ni?!

Fail!

Cool - JR Indoor Electric Festival

Bila geng geng R/C vehicle berkumpul..

#Peh - Skateboard Gelabah Besar!

Hambek kau.. cer sampai habis duduk kat atas tuh.. Haha



*dont do this at home.. do at office or school! :D

#Peh - Giant Puppets Visit Liverpool

The giants visit Liverpool. See the little girl giant wake up and walk through Stanley Park, the uncle (diver) giant lifted from the Mersey and the dog giant (Xolo) going for a wee. Jean Luc Courcoult, founder of Royal de Luxe, explains the giants' story.

Awesome - Kempen Keselamatan di stesen Kereta Api

Cara cara bodoh untuk ditimpa kecelakaan sewaktu di stesen keretapi..
5 bintang yang osem utk mereka yang bertungkus lumus menjadikan osem kempen yang osem ni! Jangan lupa selongkar interactive web "Dumb Ways to Die", seperkara lagi yang osem!



Click Website!! Be safe Around Train - Metro #osemosem

#LOL - Dulu Pernah ada Popeye Movie?!

Popeye Trailer.. Tahun 1980.. Starring Robin Williams, Shelley Duvall, Ray Walston, Paul Dooley, Paul L. Smith, Richard Libertini, Donald Moffat, and MacIntyre Dixon. Directed by Robert Altman. LOL! I yam what i yam! Popeye!!



Poster :




#Note - Ada Nak Cakap Sikit























Sikit lagi.. HAHA
Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts