Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

Cool - Sepatu sepatu Keyboard (5 Gambar)

Aku tergerak hati nak cari dlm internet pasal selipar keyboard ni,
mula mula aku ingat material yang sama dgn keyboard betul, haha -.- apa daa
'tang tang' kalau jalan, tapi tak,, tapi tu la, sangat coooool n lebih penting,

button keypad yang timbul tu betul betul wat aku rasa nak main Counter Strike balik! haha chow


PC - Genius! (2 Gambar)


Gallery - Si kecil Chun Li yang Cumel

Cool - Shark Night 3D Trailer

Jerung yang bakal menggigit korang secara 3D dipawagam summer ini,

Cool - Mamat Li Wei yang 'Terapung' (13 Gambar)

Koleksi Art oleh artis Li Wei dari Beijing, China yang sangat cool bahkan ketika rumah atau office nya roboh sekalipun yang terselamat mungkin hanyalah Li Wei. Inspirasi.

FTW - Pokok yang Sangat DupDap

Art. Siapa yang ada 'Yellow Thinking' habis laa.
Jaga orang terdekat korang bila dekat dengan pokok.
LOL - this is fapfap x3 jauhkan dari budak bawah umur

Gallery - Photoshop (10 Gambar)

Sebenarnya bukan sini kalau kau nak tengok bab bab photoshop ni. So aku share la satu port untuk kasi terbeliak bebola mata and terangkat angkat kening kau laju laju satu malam tak henti (lagi la kalau budak Art ). Satu port even aku pun sampai sekarang kalau nak cari idea bab bab manipulate aku refer kat situ.

So pada siapa yang dah tahu bukak je la link ni kasi aku sedap hati, pada sapa yang tak tahu, untung la ada orang kasi tahu, untung la untung laa untung laaa untung, chow


dan beberapa gamba aku rembat dari Mega Odd untuk santapan mata. Yosh! Pablo Pablo


Art Project - Ongoing

Sebelum aku start colour, baru aku perasan, draft sketch aku agak..
..agak teruk ..agak bersepah, hurm.. haha -.- ha


Gallery - Gundam RX-78-2 Up Close (15 Gambar)

Odaiba, Tokyo. Although its lame dude, aku still nak post jugak, pasal melekit mata aku bila tengok balik. Melekit melekit lagi Gundam RX-78-2 bila di close up, sangat detail, sangat marveles, dan sangat, rajin -.- , domo arigato Jepang!

Games - Lego Star Wars III - The Clone Wars



Developers: Traveller’s Tales
Publishers: Traveller’s Tales, LucasArts
Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Nintendo 3DS, PlayStation Portable, Nintendo DS
Release dates: USA 22 March 2011, EU 25 March 2011, AUS 30 March 2011
Genre: Action-adventure, platform
Modes: Single-player, multiplayer co-op
Rating: 8/10

Awesome - Star Wars Lego Wallpapers, Kental (6 Gambar)

'Kental' - word yang beku, cair, lagi melekit untuk membuktikan
wallpapers ni sangat sangat awesome. Sangat sangat KENTAL!



Gallery - Touwa Erio Chikuwa Cosplay (8 Gambar)

Denpa Onna to Seishun Otoko - Touwa Erio Chikuwa Cosplay

Okay, bayangkan laa. Aku tengok anime Denpa Onna to Seishun Otoko
semata-mata punca aku tertenung cosplay Touwa Erio gambar minah korea ni!
Bayangkan.. bayangkanlah.. bayangkan... bayaaang.... (suara bergema)

Laporan asal - sankaku complex








Infodasat - Illuminati Freemason

Okay, percaya ke tak percaya tu terpulang cuma atleast ambil tahu okay.
Cuma aku nak bagitahu yang menda ni dah lama, sangat lah lama! so tanpa
cakap banyak, tengok sendiri video ni, and pikir sendiri apa yang aku telah
share ni, sekian (jalan penyelesaian - pegang teguh pada tiang agama)




Sila klik di sini untuk mengetahui apakah sebenar Illuminati / Freemason


Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts