Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#Thisisit - Stereopony

#Aimi, Nohana, Shiho
01
dengar lagu klik bawah,, official web klik sini

#Note - Upcoming Anime September to November 2011

Termasuk la ini :
010203
Visual penuh dipersilakan klik :

#LOL - Are you "SURE" ??

9GAG lol hahahahh

#Entah - Walever Walever Walever

Nakanomori BAND - WHATEVER

#Note - K-ON Movie 3.12.2011

#let me sleep -.- se no

Art Project - Tipu Tipu Online Animation !!

3 pagi siap 4 pagi,, huh



#draft

Art Project - Trick Animation

hari hari online,,
haha -.- sempat lagi

banknegara_scene01-01-01

#bakal menyusul

Art Project - Storyboard Mobile 02 !!

Yellow Pages Storyboard 02 (keratann)
Sila klik link di bawah (storyboard) :

Cool - Faizal Tahir Bikin Video (Hanyut Akustik)

#This is brother brother

Art Project - Storyboard Pada Waktu Petang 3.30 pm

Yellow Pages Storyboard 01
Sila klik link di bawah (2 Gambar) :

Awesome - 3OH!3 Double Vision Official Music Video

Awesome gila wehh!! HAHAHAH scroll down semua!

Art Project - Sketches Dulu Kala

dalam label Art Project untuk melihat hasil animation tersebut,,

concept 022

AD - "Shell" by Wong Fu Productions

#AD = Art n Design
#Bila fantasi menjadi realiti - sila layan



Our lives are shaped by our experiences. Our experiences are preserved in our memories. But what if we had a chance to remember things that we never actually experienced? "Shell" explores this idea through a quiet conversation. If you could look through a window that softened the edge between reality and fiction, what would you want to see? What would you want to remember?

Official Trailer for 2011 Seoul International Extreme-Short Image and Film Festival www.sesiff.org

Written and Directed by Wesley Chan
Produced with Philip Wang

Featuring:
Chris Dinh
Mimi Chao

Music:
"Origami Airplanes" by Jesse Chui
"A Single Memory" by George Shaw

#Wow - Operasi Gabung Gambar Dulu & Kini "Dear Photograph"

“Wahai orang-orang yang beriman! Bersabarlah kamu (menghadapi segala kesukaran), dan kuatkanlah (perteguhkanlah iman) kesabaran kamu, serta bertaqwalah kamu kepada Allah, supaya kamu beruntung (beroleh kemenangan).” [Ali Imran : 200]

Allright, ini tentang kehidupan,, Baru baru ni aku terbuka terlihat tertekan tersentuh lalu terbookmark satu site, untuk tatapan aku kongsi,, Ia adalah satu site yang diberi nama Dear Photograph

Dear Photograph adalah satu site di mana memberi ruang kepada pembaca or pengguna laman web mengupload gambar gambar dahulu yang di shoot kembali berlatarbelakangkan gambar terkini (take a picture of a picture from the past in the present). Berikut adalah antara gambar gambar yang dipost menggamit kenangan kenangan di - Dear Photograph

dear photograph (14)
dear photograph (1)

Gallery - K-ON!! Come with Me!! Concert!!

Ini adalah keion. Pada 03.08.11 yang lalu telah berlangsung satu concert di mana all the K-ON!! seiyuus plus Yuu Asakawa (Norimi) from Death Devil pun telah menyertai lineup untuk live event ini. Kepada sesiapa yang dah lama tunggu, dvd dah pun keluar tak silap RM29.90 sahaja. Agak awesome persembahan diorang, dan lebih kritikal awesomenya bila ada antara lagu lagu Houkago Tea Time dengan persembahan instrumental dimainkan sendiri oleh para K-ON!! seiyuus tersebut. Crowd umpama kalau mati, mati dalam senyum #sgh #bangun tepuk tangan #i love K-ON!! #sila layan




... dan juga antara gambar gambar seiyuu tersebut ketika menghiburkan para peminat, (juga link channel dan video) sila klik klik link di bawah :

Art Project - Yellow Pages Teaser/Test Animation Done

Wowrite, Yellow Pages Teaser / Test Animation - 16 second

Art Project - Yellow Pages Teaser/Test Animation

Kerja satu malam, esok akan di upload hasil lembaga hasil animation tersebut, agak barai tapi terus berjuang tengah ada rasa nak tidur maka datang lah segala kerja yang bersepah tapi bak kata ulangan kata tadi terus berjuang kalau tak otak ke lain maka terciptalah fenomena mimpi segala mimpi orang mintak hutang walhal takda hutang tapi terus berjuang kerana itu kata semangat bak kata kata yang positif dulukan mana yang penting so kerja amatlah penting tengah tunggu tanda koma memang tak dapat la jep taip tak benti ni trick bebel agar mata dan otak berfungsi, oh itu tanda koma, lagi koma, lagi, , , , , sekian tunggu, tidur jap

eh

kerja -.- kchow

Capture

*ptptn rm20,000
*pejal rm50 tepat
*ramli rm40 sumthing
*hajis rm2.50
*kamal air kelapa rm30 #choi

Art Project - First Draft Storyboard

Next time it will be proper. Aku lukeih aku tengok aku gelak aku aku stop, mate berair aku upload aku happy aku stop gelak aku buat baru lagi storyboard baru -.- aku sgh aku senyum hantuk kepala kt dinding (akibat terlebih tidur badan menggeliat) aku mamai lagi, tidur balik

#Wow - High Fidelity Canopy (Hi-Can)

-.- melampau perfect,,


#LOL - Reaksi Panda

kalau la panda besar tu boleh bercakap
aku rasa ada yang terkuar termelatah WTF jap lagi,, hha lol

AD - Stop Motion Video Ideas

AD = Art & Design
Till next time, Happy Clicking!


A stop motion short film shot with a stills camera in the ceiling pointing straight at the floor.


This is the Olympus PEN Story in stop motion. They shot 60,000 pictures, developed 9,600 prints and shot over 1,800 pictures again. No post production!
Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts