Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#Peh - Stopmotion Hotwheels di atas Meja by Pejal

Aku tengok aku bangga then aku post
#Hotwheels Transformed Into Gundam? Pihhhh

Original link : Mosh BengBeng !!

#LOL - Spiderman Bersilat di Kenduri Kahwin

#Bersilat tanpa ragu, sambil diiringi alunan kompang ! LOLOL! Hahahah

#Thisisit - Yuna AJL26

#Menang besar di hati - Arrangement sangat terbaik! Tak mudah hilang


#Support

#LOL - Hacker "Publisiti Murahan"

(PS : Kalau betul bukan kerja Obe)

Hack blog yang berjuta readers, lepas tu pekenalkan diri, mintak maaf - lembu
Budak lagi ke apa? Aku respect hackers tp bukan yang mengacau periuk nasik orang, sorry #Imbas balik kejadian




Camne kalau tetiba aku dapat track ip kau Codebreak? Sebab semenjak kes kau mlm tu, skrg ramai org dah ke arah blog hackin pulak dah wtf

#Peh - Mantera Trailer Tomok

Sekarang dah 2012 - Tapi ini awesome sebagai permulaan #Support!




Trailer :

AD - Website Untuk Membuat QR Barcode

Ini berguna untuk projek / asgment pelajar pelajar graphic ataupun pelajar dari bidang lain jika mereka memilih untuk mengiklan atau mempromosi sesebuah produk. BAWAH



#Fact - Asal Usul Bendera Malaysia

#Buku sejarah sekolah memang takkan jumpa #LOL

#Note - Karam Singh Walia Mohon Maaf Menghina Melayu

Melayu adalah bangsa, Islam adalah agama, sampai penghujung masa, bukan bangsa yang menjadi ukuran dan agama yang menentukan tempat syurga atau neraka. Jika mahu orang hormat jika mahu orang contohi bangsa tak perlu kot nak jadi samseng, menjerit sana sini, keluar kata kata cela, dah macam anjing jalanan, payung satu kedai bagai. Disebabkan segelintir sebegini rosak sebelanga. Bukak sedikit pemikiran.


aku orang melayu - malu dengan sikap bangsa sendiri, sorry :(

#VS - Zizan vs Malique versi Aku Maafkan Kamu

Suara - Malique
Keluar dalam Official Music Video - Zizan!! HAHHAHAH #Win!!



Mana Malique??

Awesome - "Kartita" Awan Band

#Ooooooooseemmmm!!

#Fact - Lihat Sini Shitty Pemalas Basuh Pinggan !!

#Malu dekat beruk la wehh! HAHA

Art Project - Simple Animation Concept

#Kerja awal tahun 2012




#LOL - Mari Berkenalan Dengan Tayar !

#Sebuah cerita yang bakal memenangi anugerah Oscar

AD - Transparent Business Cards Yang Peh ! Awesome weh !

"IDEA" "ILHAM"

Transparent Business Cards 01 Unique Transparent Business Cards Design

Transparent Business Cards 09 Unique Transparent Business Cards Design

Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts