Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#Note - Selamat Hari Raya

ok baru je tadi 3 minit sebelum aku nak taip takbir raya bkumandang dari tv9 sebab aku dah tak tengok tv3 yang banyak sangat politik, tp maybe if raya dia tayang cerita cerita power aku layan jugak kot al maklum aku terperap kat rumah, sorry raya tahun ni aku akan lebih berdisiplin, aku akan lebih jadi orang, aku sebenarnya 'nothing' tapi berkat keazaman aku boleh cuba, give me time, aku tak matang lagi, ni aku taip je tak baca pun apa aku taip ni (mintak betul grammar), ok sepanjang tahun hidup kat muka bumi aku admit byk wat salah, tersalah taip, tersalah kata, tersalah timing kacau, terusik, tersentuh , teraba, tercium, tergigit, tersalah takle, terguris, terpukul, terhantuk, terpijak, terasa hati, ter ter segalanya,, mohon ampun seribu ribu ampun, aku pun tak perfect macam orang lain, manusia biasa tak lari dari bebal, perangai perangai teruk,, yang baik dari tuhan n yang buruk semua dari diri sendiri,, so, selamatlah hari raya semua, banyakkan amal ibadah kepada tuhan, peringatan untuk aku jugak, kesederhanaan tu penting ketika sambut raya,, kepada insomnia macam aku! hahah aku dah penat, baru je ni aku rasa, so sok raya, aku atas tilam la, sehari untuk dengkur,, k salam n again

Selamat Hari Raya, Merdeka
Sepenuhnya Maaf Zahir dan Batin - Ayie

#Note - Selamat Pagi

Dengar lagu, fikir tu fikir ni, malam tak tidur, siang tak tidur, tunggu penat, bila kau nak datang oi penat, aku perlu kau, aku perlu kau sangat, please datang la penat, please laa

please :(

Art Project - Selamat Hari Raya 2011










#mohon maaf banyak buat hal,, ada rezki kita lepak

Art Project - Merdeka + Raya Animation !!

Kerja orang malas - thats all

#Note - Think for Yourself


Ma'ai - Lagi Cool Lagi Comel


#Wow - Mamat 'GELAP' Tetsuya Ishida (22 Gambar)

Tetsuya Ishida, artis seni 'GELAP' pekerja di Tokyo Japan yang telah mati akibat dilanggar keretapi pada May 2005, ada yang percaya bahawa kematiannya adalah akibat bunuh diri. Segala mala work worknya yang sangat 'GELAP' memaparkan dirinya tentang kisah hidup nya di Japan, #pengulangan kata 'GELAP' menyelubungi matinya #knp aku tak boleh tidur


Awesome - 3D Printing !!

Teknologi -.-

#Note - Cakap Satu Satu

Salam Salam, selamat berpuasa, berbuka, berbuka dan bersahur. Wa tarahal lagi wa sahur pun tak berbuka pun tak, tapi aku puasa, tapi sah sah la aku tipu aku tak berbuka, tak baik tipu tau bulan puasa. hahah huh -.- jap, aku update ni time kerja (tunduk tunduk bos pandang!) time kerja bukan buat kerja yela malam baru sampai seru (mood) buat kerja an, tapi baru baru ni . . jap,

pukul 6 dah - td aku taip separuh aku benti jap, ni sambung balik!! sgh! jap . .

haiyak! O,o pukul 8 malam dah! fuhh kenyang!! hahah lebu lebu! gelabah, k dah penat taip,, td aku cari bahan untuk buat video, tajuk die Fishing, tapi aku jumpa ni, seghetail! (style! fap), kbye!



lebu lebu - sila klik di sini

Art Project - Animation Concepts for Raya !! ( NEED IDEAS ) -.- !


Aku buat something, aku blur, apa aku buat,
nak animate ape, story tak ada,, -.- tolong tolong! idea idea!

Saiz besar - klik sini

#Wow - Parallelostory & Thought of You

Tak ada time nak taip sangat, so sila jemput lihat tengok video,,
Choki choki sudah habis bro @plum @ubai



Choki choki sudah habis bro - sila klik di sini

Cool - Hand Painted Illusions (6 Gambar)


Art Project - Yellow Pages Animated Logo

hepp, Jalan daah! wowright!

Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts