Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#LOL - Elmo Elvis (Original)

Ni namanya malam malam takda kerja, Haha -.-

Gallery - The Galaxy's Mightiest Heroes

The Thanos Imperative


Awesome - Thanos dalam The Avengers 2


Galaksi! Pertempuran luar bumi... maka Silver Surfer bakal muncul




#Peh - Kejadian Puting Beliung di Tokyo 6 Mei 2012

Rare!! Kejadian baru 2 hari lepas!! Dah la td aku terlelap, sekejap je, aku ada dlm situasi seakan kiamat, sebelum terlambat, sesiapa yang ada terbaca atau tengok artiket ini, aku harap kita sesama berubah. Dah sampai masa. Bumi pun dah terlalu tua. Tinggal sedar tak sedar, kita adalah umat akhir zaman. Nasihat ni untuk umat Nabi Muhammad s.a.w, umat akhir zaman. Kembali kejalan yang benar. Semoga kita sama sama mendapat tempat yang mulia dan keberkatan di sisi Allah S.W.T amin




#Note - Cerita cerita office

Tahniah Hafiz
Sepanjang tak update blog :

Kawan office kahwin, dapat cerut, dekat rumah dah ada dua ekor kucing, pergi bersih, dapat projek animation lg, kedai bawah office baru bukak kedai makan melayu, tak update blog, active balik twitter, format pc, stop beli mecha gundam, kerja kerja, makan nasi hari hari, ada sekali dua kali lupa nk makan, bila malam start dah ngntuk (xde kaitan), tukar meja office baru, yg tersyg praktikal n blaja coding program semua, jauh, tak banyak masa, banyak yang tak settle, kerja tu penat n ada lagi tak tertaip banyaknya, banyaaakk, haha. Td samsung galaxy s3 dah kluar, maybe esok pergi beli nasik lemak kot, lapar la pulak haha -.-, oh dan satu lagi! rambut makin panjang!! hehe till next time, chow
Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts