Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#Note - Minum Petang Sambil Berblogger di kedai Mamak

Selamat petang bloggers!
Selamat hari khamis juga :)

Petang ni adalah hari last untuk aku minum petang di kedai mamak di shah alam pada tahun 2011. Tahun yang amat bermakna. Dari awal tahun hingga kini. Satu tahun 3 company, jatuh bangun, kawan datang dan pergi, mengenal erti sahabat, menganggur beberapa bulan, cukup banyak perkara yang berlaku. Rambut tak beruban tak bererti masalah tak banyak kan? Cuma senyuman melindung kesulitan :) BERSAMBUNG

#Update blog menggunakan bb

#Fact - Fakta fakta Duit Baru Ringgit Malaysia !!

Sedia maklum RM1, RM5, RM10, RM20 dan RM100 baru ni bermula harini 22hb
#Cari unsur unsur illuminati hahah gudluck !! Jum main SAIDINA

#Peh - Segumpal Awan Jatuh ke Tanah Dirakam !!

Aku tengok ulang ulang video ni kebesaran tuhan yang maha agung, betul ke tak itu awan? Boleh ke awan menentang aturan graviti dan jatuh dari atas langit ke tanah?

Kejadian ini telah dirakam di kawasan subur Faris Bida di luar bandar timur oasis Al-Ain di UAE. Video hampir 4 minit ini memaparkan segumpal awan kecil putih yang terbang rendah di atas ladang hijau sebelum mengarah ke bawah dan jatuh ke atas pagar di hadapan mereka.


“Saya tidak dapat mempercayainya saya tidak pernah melihatnya dan merakamnya" - kata perakam kejadian ini. ”Saya percaya ini adalah satu keajaiban yang menunjukkan kekuasaan Allah.”



Gambar gambar dari klip video ini turut dipaparkan di beberapa akhbar di Arab Saudi dan negara-negara Teluk yang lain, menunjukkan awan berpecah kepada beberapa bahagian semasa ia mencecah tanah. Bahagian-bahagian kecil yang lain dilihat ditiup oleh angin manakala bahagian utama kekal melekat pada pagar.

Percaya atau tidak itu terpulang kepada individu. Tetapi tak ada apa yang mustahil bagi ALLAH Azza Wajalla.

#Hm - It's better to know what's coming next

Mentos + Spider

#Peh - Motor Kawalan Jauh !!

Selain kereta, bot, heli, kapal terbang, rupanya motor yang hanya ada dua tayar pun boleh dikawal dengan baik gila aku #bangun sambil tepuk tangan tengok video ni! awesome!! pehh!!! "Motor Kawalan Jauh"


#Perkara yang aku baru tahu 2011

#HAHA - Standing Cat !!

"I am Standing Cat, and I send this message to all. We are here. We are waiting.
- Meoow Meow Meow Meoow Meow"

Cool - Bila Beruang Balas Lambai Tangan

Sejenak aku terbuka Yahoo ternampak video ni
terus aku post tanpa berfikir apa apa kerana ini sungguh #Coooooool !!

#HAHA - Si Kucing Simon

Salji dan burung meow meow #tangan tutup mulut sambil mate gerak gerak

#VS - Johan vs Jamal versi Seniman Menangis

#Lagu sama, cara penyampaian yang berbeza


Gallery - Milla Maxwell Cosplay by K Miyuko (8 Gambar)

Selamat Malam !!!
Link - Sankaku

tales-of-xillia-milla-maxwell-cosplay-by-k-miyuko-001.jpg

Art Project - Gongz TV Animation 70%

#Update - Okay, satu hari letak effect bunyi. Ada yang tak kena. Serius
Apa yang tak kena? Related - Storyboard


Gongz = www.gongz.my !!

#Peh - Men In Black 3 !! MIB !!!

Cerita raksasa lipas, pistol kecik, alien dalam kepala manusia, flash light kembali kali ke tiga - Official Trailer - In Theaters 5/25/12

#Wow - "Ironman atas Air" Flyboard dari Zapata Racing

#Ini sungguh kagum!! Wow


#Wow - Malaysia's 1st International Theme Park - LEGOLAND® Malaysia !!

Opens end of 2012!! Legoland Malaysia now 40% complete - The Sun Daily
About LEGOLAND®

Opening end 2012, LEGOLAND Malaysia is 76 acres of adventure geared with family fun. It is packed full of more than 40 rides, shows and attractions. Nearly all of the rides are hands-on, so you can push, pull, pedal, program, steer, squirt, splash, crawl, climb and yes – build your way through a full day of non-stop fun.

The park is divided up into seven themed areas. Each theme area is designed to ensure that heroes of all ages will find much to explore and enjoy at the LEGO® experiment centres, roller coasters, water attractions and shows. The whole family can thus embark on a day-long voyage of discovery and adventure.

The centrepiece of the park is MINILAND. Here, on a scale of 1:20, famous Asian towns and landscapes have been recreated from over 25 million LEGO bricks, with loving attention to detail. To make MINILAND as realistic as possible, people, animals, cars, ships, trains and aeroplanes can be moved at the touch of a button – together with the appropriate background noises.

#Peh - Rantai.Art Event 2011 "REVISIT"

Datang support ramai ramai -

#Tutorial - Cara Mengubah Size Gambar Mengikut Kesesuaian Blog

Okay, aku ingin memanfaatkan kegunaan blog ini untuk kegunaan orang ramai. Oleh itu, di dalam label #Tutorial ini aku akan berusaha untuk berkongsi apa sahaja ilmu samaada untuk blogger, dunia graphic, teknologi komputer, dan pelbagai lagi.

Pasti ada yang ingin tahu bagaimana cara untuk memaparkan gambar yang telah di post / upload kan besar mengikut kesesuaian blog masing masing contoh :

Gambar ini -

Sila ikut langkah langkah di bawah : Selamat Berblogger!

#Entah - Perjalanan Bumi

Entah kenapa mata aku sangat pedih ni,, Perlu rehat ke? tak cukup ke hari hari kasi mata pejam tiap tiap malam? -.- tengah kerja mata tak boleh nak bukak. Entah. Penat.

#HAHA - Uncle Ben's

ƪ(‾ ε ‾“)ʃ
tumblr_lqcn2nTQ2N1qzlfumo1_500ƪ(‾ ε ‾“)ʃ

#Fun Fact - Polar Bears yell while they poop

Hahaha ini lawak! hahahah
aaaaaaaaahhhhhhhhhh...ceyt ahh

Awesome - Cover dari A.U.B - Harimau Malaya

(Black & Yellow DJ Biggie REMIX)
#Terbaik!! Korang awesome!!


Asal versi gugurl :

#HAHA - Oooouuhhh Cat ! Shut up! Ouhh

Ooooouuuhh! Haha Korang dah tengok belom? Baik tengok cepat cepat! hahahh

Gallery - Ichiban Kuji Kyun-Chara World SP K-On!!

Kenapa aku post gambar gambar macam ni - aku pun tak tahu -.- haha

Gallery - K-ON! Hirasawa Yui Figma Action Figure

Barang boleh dapat di sini - Amazon

#Peh - First Person Tetris !

Tahukah anda? Ada game tetris yang bila pusing kita juga akan pusing? ya! Jawapannya ada! Memperkenalkan First Person Tetris ! Sila KLIK link untuk merasakan yang #Peh -.-

Pusing Pusing~

Link : First Person Tetris ! Klik

Screenshots (4 Gambar) :

#Peh - Dubstep Weetabix Advert

Dalam teddy bear ada orang - tengok the making


The Making :

Awesome - Over 40 Memes in One Song

Sangat Style do! Terbaik lagi!

Awesome - Cover Terbaik Kemas dari Avalon's Whisper

Serius aku #bangun sambil tepuk tangan


Avalon's Whisper

#Note - Sangat Sangat Respect untuk Yuna

Bagi aku kalau orang tanya, aku tak salah kan Anuar Zain datang ambil jugak anugerah even anugerah tu dah tersalah bagi kat Yuna, sebab Anuar Zain berhak datang untuk ambil anugerah dia menang. Cuma aku terkilan pihak AIM sendiri gelar diri berprestij tapi wat perkara macam budak budak la, yela betul la manusia tak lari dari kesilapankan, then bila tersilap kenapa tak terus je bagi Yuna yang terima anugerah tu, lagu Penakut sangat ok apa, dari segi lagu, suara, lirik, semua. Media dengan automatiknya dapat point la (bahan) menghadap Yuna #bangun sambil tepuk tangan tengok Yuna datang sidang media yang confirm aju soalan bodoh bodoh. Tak perlu malu sebab dia tahu yang perlu malu adalah pihak AIM - Anugerah Industri Muzik ke 18. Matang hadapi ujian


#Ini bukan kecuaian tapi satu kesilapan - ini adalah kesilapan DAN kecuaian pakcik

Respect Yuna
Respect Anuar Zain n Edry
Baiki n harap takkan blaku lagi kesilapan AIM berprestij



p/s = Aku dengar lagu Yuna dari zaman 'record by phone'
Anuar Zain datang Darul Ehsan singgah toilet pagi pagi

#LOL - Harga Seorang Lelaki?

$19.95 hahah harga nak update BIS bb pun dah mcm nak naik

Art Project - Storyboard TV dengan Bag

#bw
Print

#LOL - Tengok Ni !

Sedang menghadapi

#Hm - Sea☆A

Malaysian + Singaporean = Jap wannabe

Shhh - Apa Kau Sedang Lakukan?

Mari berjabat tangan~ lalala

#LOL - LOLOLOLOLOL



Art Project - TV dengan Bag Lagi

#Update


Lagi banyak,,

#LOL - Fenomena Cobra Cat Akan Datang !

Sila klik untuk melihat Cobra Cat versi panjang - Youtube


#Gelak pagi tak henti, haha lolll

#Thisisit - Official Music Video Asfan - Terhenti Di Sini

Asfan, aku sokong kau, aku sokong Alibi Music, aku sokong The Malaya Production
TAHNIAH Serius!! #bangun sambil tepuk tangan


Dengan kerjasama The Malaya & Alibi Music

Talent : Asfan , Grey & Ekin Razman
Director: Zalhilman Ismail
Director of Photography : Khaidir Shahri [Alibi Music]
Art Director : Zalhilmy Ismail
Lighting Man : Shafiee Idris, Zalqisty Harimau Malaya
Still Photo & Prop Master : Shukri Hamid & Suhaimi Abdul Halim
BTS Video : Salahuddin Sharif [Alibi Music]


#Respect!

FTW - How To Make Your Own Origami Pikachu

Aku bangga aku post ni -.- hahah #bangun sambil tepuk tangan

Gallery - Depan PC Ada Makhluk !

Bila pegang dia melarat tukar posing tu tukar posing ni, haha -.- ha

#LOL - MV Latest Duck Sauce Big Bad Wolf

Shit lololololollll banyak kepala!! hahahhahahah lololollll
macam mana nak tidur camni?!! fap! @#$$%^&


"Duck Sauce - Barbra Streisand" - Tengah layan lagu ni, tetiba terklik ke video kepala -.- ape la, cenggane mawu tidur, fapfap ini video, gud -.-

Awesome - Cinematography Bak Kata Orang Lama

Ya pakcik ya pakcik betul pakcik, inspirasi!

#Note - Senyum Tengok Tapak Kaki ke Depan

Ada sikit aku nak cakap ni, tadi aku keluar mahu makan, aku actually baru terbangun dari dengkur siang yang agak lama dan melenakan. Sedap, lama dah tak dengkur siang shedak shedak bak kata ehsan n mashi michi. Sambung ceritanya aku teringat apa yang aku mimpi, tangan aku digenggam kuat, ye aku tahu bukan time ni nak sweet sweet kan? tapi dah memang aku mimpi nak buat cenggane bak kata cat, haha. Dalam mimpi tu, aku tak nmpak samar samar dan sangat jelas wajah dia muncul. Masa tak dapat undur and aku tak suka masa yang lepas. Bila terkenang kenapa aku tak dengan dia dulu, kenapa aku lambat, kenapa baru sekarang, aku start rasa sesal. Kalau boleh undur masa semua orang banyak nak ubah, aku pun. Aku tak baik der. If nmpak aku baik and ckp aku baik aku amin kan je. Setiap manusia buat silap. Aku belajar dari setiap kesilapan tu. Tadi sambil aku jalan untuk mengisi kekosongan perut yang agak besar ni, aku pandang ke bawah tengok cara kaki aku bergerak ke depan, rupanya masa memang berjalan n masa tu laju tetiba aku tersenyum teringat senyuman dia. Perasaan yang aku tak dpt nak diterangkan sangat, dia ada di mana mana setiap tempat setiap masa, itu dia. Aku harap satu, ini kekal. Amin. Insyaallah.

Sekarang aku dah nak masuk 5 bulan kerja di Chester Phila Sdn Bhd

Apa yang aku belajar kat sini banyak tapi tak dapat lawan dengan kerja kerja aku di tempat tempat lain sebelum ni. Dan itu yang membuatkan aku kuat untuk ke depan. Ye! memang aku ada rasa nak sambung belajar, tipula tak jeles tengok cara korang sume belajar kan, haha #bangun sambil tepuk tangan tengok effort n hasil kerja mugen. Serius. Bak kata sorang Visualizer dulu time aku kat Mouse Studio, "Mata tak pernah tipu, ayie". Dengan dia jugak aku kenal the real storyboard. Pengalaman. zam lukis lawa. :) Cerita dulu. Dulu aku teruk. Lecturer pun best jugak ketuk kepala kuat kuat, haha. Aku taknak jadi cam dulu. Aku malas. Teruk. Arah tuju bersepah sepah. Thanks Allah tunjuk jalan. Aku berusaha untuk ubah diri. Aku nak berjaya. Guna pengalaman yang sikit untuk ke depan. Thanks semua. En Izham En Fendi Puan Irin Puan Elina semua la -.- banyak. Pangkat baru tanggungjawab baru sebagai Lead Animator. Aku harap aku boleh. Sebab aku tahu satu ayat je - "Orang Power mana mana pun KALAH dengan orang yang Rajin, n jika orang yang rajin tu power, dia lengkap - ayie"

PS - Miss you much puteri syg :) oyasumi

Lega - ayie

Cool - 7 Kaki Gundam Kertas !!

#Resepi yang perlu "kesabaran yang dasyat" #Bangun sambil tepuk tangan

#LOL - Bodoh tapi Betul !

HAHAHAHAHAHAH

#Thisisit - Boboiboy Episode Baru Bermula 20 Nov

Adudu telah menyeksa penduduk malaysia dengan siaran ulangan yang melampau lampau,, hahha loll #Good! I cant wait :)

Art Project - TV dengan Bag

#Depan Belakang

#LOL - Ohh Akak Wardina Ohh

#Jumpe lagi salam semua jaga diri #lolololollll hahah #laugh out loud
#ini sungguh cute hahahahhahahhahhh

Awesome - Jika Mael Lambong Jadi Kenyataan

#Mael Lambong tak makan rasuah

#LOL - Nyan Cat Atas Carpet

#hahahhahahhh lolll



Awesome - Asimo Tambah Laju Lagi Bijak

Itu Japan. Bukak botol isi air dalam cawan. Oh ini sungguh AWESOME !!
#bangun sambil tepuk tangan pap pap

#Note - Selamat Cuti Sehari

Selamat cuti kalian, harini aku cube satu perkara baru meng'update blog menggunakan phone okay mungkin dah terlambat tapi aku still cube jugak kan, hari ni aku mahu menaip dengan cara yang betul mungkin grammar bahasa agak samar samar lagi bahkan lagi teruk tapi aku still cube menaip dengan sedap hahah ape ni sedap oh sedapnye,, pada ketika ini aku sedang baring memandang phone lalu aku tekan tekan keypad lalu terhasil la post ini,, oleh kerana penghidap insomnia bak kata membe aku yang sedang menunaikan haji dan aku doa selamat di sana juga selanat pulang, aku sayang my princess, -.- sedang cube utk lelap mata aku harap berjaya sbb harini cuti, ohh okay tu saje, sekian I need to call her,, goodnite semua, selamat cuti selamat berblogger, chow

#Note - Sesuatu Tempat Persinggahan

Apabila lembu lembu sudah pandai mencari tempat persembunyian yang tidak logik.
Inilah otak otak lembu. Good job #bangun tepuk tangan
01Klik gambar untuk size besar. Sekian.

#Note - Melalut

Okay, aku melayu seorang jejaka yang agak suka minum lai chi kang hobi melompat lalu berkulit sawa matang kerana aku melayu. Cerita bermula apabila tadi aku telah mendapat call daripada kawan aku mengatakan bahawasanya tiket untuk pulang ke kampung halaman iaitu kuantan telah pun habis. Aku cemas cepuk cemas merasakan perasaan jantung dup dup apabila terkenang kemeriahan sambutan Aidiladha di bandaraya metropolitanasi ini tidak sehebat apabila di kampung halaman. Apabila kita berada di bandaraya metropolitanasi ini sewaktu raya seperti tiada perbezaan yang dilalui kerana ia tidak semeriah di kampung oh pengulangan kata. Seperti selalunya dikampung oleh kerana kawasan perumahan berdekatan maka banyak lah surau surau dan masjid untuk dilawati untuk mengambil seplastik dua bungkusan untuk dijamu di rumah. Dengan niat yang baik tanpa melapah daging terus mengambil sebungkus bungkusan daging yang dikorban untuk dibuat lauk di rumah juga adalah sedap. Sedemikian rupa lalutan ni. Motif tidak dapat dikenal pasti.

Berikut adalah sambutan pada tahun lepas :p3Itu sahaja. Sekian.

#Wow - Black Freedom Gundam !! (5 Gambar)

Ini sungguh woww! -.- wow

CrimsonRain.Com   GUNDAM模型 - Black Freedom Gundam

#LOL - Video Pagi Selasa HAHA

#pishang


#Wow - Clay Animation !

Satu campur dua samadengan tiga, nampuluhtujuhdarabpatbahagiduatambahsembilansamadengan?

Art Project - 4 Setel 1 Menyusul Satu Malam 01

-.- !

p3

Art Project - 4 Setel 1 Menyusul Satu Malam 02

-.- !!

p3

Art Project - Kuning oh Kuning Blur Masuk Bandar !!

#Satu hari suntuk nampak benda kuning -.- ini bukan digi, sekian

FTW - Iklan Fedex Zombie !!

#cool do, shittariga

Gallery - Storyboard dulu dulu

#antara antara cebisan yang tinggal
1

Awesome - National Geographic’s Photo Contest 2011

10 winners #3 main prizes and 7 merit prizes (10 pictures)

1st prize : Gazing at Crater Lake

1. First prize

2nd prize : Confession, Cathedral of Santiago de Compostela

3.second prize

3rd prize : Feeding Time

3. third prize

Awesome - Ryu VS Ken Street Fighter Stop Motion

#sangat awesome !! Channel - Counter656

#Thisisit - Stereopony

#Aimi, Nohana, Shiho
01
dengar lagu klik bawah,, official web klik sini

#Note - Upcoming Anime September to November 2011

Termasuk la ini :
010203
Visual penuh dipersilakan klik :

#LOL - Are you "SURE" ??

9GAG lol hahahahh

#Entah - Walever Walever Walever

Nakanomori BAND - WHATEVER

#Note - K-ON Movie 3.12.2011

#let me sleep -.- se no

Art Project - Tipu Tipu Online Animation !!

3 pagi siap 4 pagi,, huh



#draft

Art Project - Trick Animation

hari hari online,,
haha -.- sempat lagi

banknegara_scene01-01-01

#bakal menyusul

Art Project - Storyboard Mobile 02 !!

Yellow Pages Storyboard 02 (keratann)
Sila klik link di bawah (storyboard) :

Cool - Faizal Tahir Bikin Video (Hanyut Akustik)

#This is brother brother

Art Project - Storyboard Pada Waktu Petang 3.30 pm

Yellow Pages Storyboard 01
Sila klik link di bawah (2 Gambar) :

Awesome - 3OH!3 Double Vision Official Music Video

Awesome gila wehh!! HAHAHAH scroll down semua!

Art Project - Sketches Dulu Kala

dalam label Art Project untuk melihat hasil animation tersebut,,

concept 022

AD - "Shell" by Wong Fu Productions

#AD = Art n Design
#Bila fantasi menjadi realiti - sila layan



Our lives are shaped by our experiences. Our experiences are preserved in our memories. But what if we had a chance to remember things that we never actually experienced? "Shell" explores this idea through a quiet conversation. If you could look through a window that softened the edge between reality and fiction, what would you want to see? What would you want to remember?

Official Trailer for 2011 Seoul International Extreme-Short Image and Film Festival www.sesiff.org

Written and Directed by Wesley Chan
Produced with Philip Wang

Featuring:
Chris Dinh
Mimi Chao

Music:
"Origami Airplanes" by Jesse Chui
"A Single Memory" by George Shaw

#Wow - Operasi Gabung Gambar Dulu & Kini "Dear Photograph"

“Wahai orang-orang yang beriman! Bersabarlah kamu (menghadapi segala kesukaran), dan kuatkanlah (perteguhkanlah iman) kesabaran kamu, serta bertaqwalah kamu kepada Allah, supaya kamu beruntung (beroleh kemenangan).” [Ali Imran : 200]

Allright, ini tentang kehidupan,, Baru baru ni aku terbuka terlihat tertekan tersentuh lalu terbookmark satu site, untuk tatapan aku kongsi,, Ia adalah satu site yang diberi nama Dear Photograph

Dear Photograph adalah satu site di mana memberi ruang kepada pembaca or pengguna laman web mengupload gambar gambar dahulu yang di shoot kembali berlatarbelakangkan gambar terkini (take a picture of a picture from the past in the present). Berikut adalah antara gambar gambar yang dipost menggamit kenangan kenangan di - Dear Photograph

dear photograph (14)
dear photograph (1)

Gallery - K-ON!! Come with Me!! Concert!!

Ini adalah keion. Pada 03.08.11 yang lalu telah berlangsung satu concert di mana all the K-ON!! seiyuus plus Yuu Asakawa (Norimi) from Death Devil pun telah menyertai lineup untuk live event ini. Kepada sesiapa yang dah lama tunggu, dvd dah pun keluar tak silap RM29.90 sahaja. Agak awesome persembahan diorang, dan lebih kritikal awesomenya bila ada antara lagu lagu Houkago Tea Time dengan persembahan instrumental dimainkan sendiri oleh para K-ON!! seiyuus tersebut. Crowd umpama kalau mati, mati dalam senyum #sgh #bangun tepuk tangan #i love K-ON!! #sila layan




... dan juga antara gambar gambar seiyuu tersebut ketika menghiburkan para peminat, (juga link channel dan video) sila klik klik link di bawah :

Art Project - Yellow Pages Teaser/Test Animation Done

Wowrite, Yellow Pages Teaser / Test Animation - 16 second

Art Project - Yellow Pages Teaser/Test Animation

Kerja satu malam, esok akan di upload hasil lembaga hasil animation tersebut, agak barai tapi terus berjuang tengah ada rasa nak tidur maka datang lah segala kerja yang bersepah tapi bak kata ulangan kata tadi terus berjuang kalau tak otak ke lain maka terciptalah fenomena mimpi segala mimpi orang mintak hutang walhal takda hutang tapi terus berjuang kerana itu kata semangat bak kata kata yang positif dulukan mana yang penting so kerja amatlah penting tengah tunggu tanda koma memang tak dapat la jep taip tak benti ni trick bebel agar mata dan otak berfungsi, oh itu tanda koma, lagi koma, lagi, , , , , sekian tunggu, tidur jap

eh

kerja -.- kchow

Capture

*ptptn rm20,000
*pejal rm50 tepat
*ramli rm40 sumthing
*hajis rm2.50
*kamal air kelapa rm30 #choi

Art Project - First Draft Storyboard

Next time it will be proper. Aku lukeih aku tengok aku gelak aku aku stop, mate berair aku upload aku happy aku stop gelak aku buat baru lagi storyboard baru -.- aku sgh aku senyum hantuk kepala kt dinding (akibat terlebih tidur badan menggeliat) aku mamai lagi, tidur balik

#Wow - High Fidelity Canopy (Hi-Can)

-.- melampau perfect,,


#LOL - Reaksi Panda

kalau la panda besar tu boleh bercakap
aku rasa ada yang terkuar termelatah WTF jap lagi,, hha lol

AD - Stop Motion Video Ideas

AD = Art & Design
Till next time, Happy Clicking!


A stop motion short film shot with a stills camera in the ceiling pointing straight at the floor.


This is the Olympus PEN Story in stop motion. They shot 60,000 pictures, developed 9,600 prints and shot over 1,800 pictures again. No post production!

#Note - Selamat Hari Raya

ok baru je tadi 3 minit sebelum aku nak taip takbir raya bkumandang dari tv9 sebab aku dah tak tengok tv3 yang banyak sangat politik, tp maybe if raya dia tayang cerita cerita power aku layan jugak kot al maklum aku terperap kat rumah, sorry raya tahun ni aku akan lebih berdisiplin, aku akan lebih jadi orang, aku sebenarnya 'nothing' tapi berkat keazaman aku boleh cuba, give me time, aku tak matang lagi, ni aku taip je tak baca pun apa aku taip ni (mintak betul grammar), ok sepanjang tahun hidup kat muka bumi aku admit byk wat salah, tersalah taip, tersalah kata, tersalah timing kacau, terusik, tersentuh , teraba, tercium, tergigit, tersalah takle, terguris, terpukul, terhantuk, terpijak, terasa hati, ter ter segalanya,, mohon ampun seribu ribu ampun, aku pun tak perfect macam orang lain, manusia biasa tak lari dari bebal, perangai perangai teruk,, yang baik dari tuhan n yang buruk semua dari diri sendiri,, so, selamatlah hari raya semua, banyakkan amal ibadah kepada tuhan, peringatan untuk aku jugak, kesederhanaan tu penting ketika sambut raya,, kepada insomnia macam aku! hahah aku dah penat, baru je ni aku rasa, so sok raya, aku atas tilam la, sehari untuk dengkur,, k salam n again

Selamat Hari Raya, Merdeka
Sepenuhnya Maaf Zahir dan Batin - Ayie

#Note - Selamat Pagi

Dengar lagu, fikir tu fikir ni, malam tak tidur, siang tak tidur, tunggu penat, bila kau nak datang oi penat, aku perlu kau, aku perlu kau sangat, please datang la penat, please laa

please :(

Art Project - Selamat Hari Raya 2011










#mohon maaf banyak buat hal,, ada rezki kita lepak

Art Project - Merdeka + Raya Animation !!

Kerja orang malas - thats all

#Note - Think for Yourself


Ma'ai - Lagi Cool Lagi Comel


Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts

Blog Archive