Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

Gallery - Photoshop (10 Gambar)

Sebenarnya bukan sini kalau kau nak tengok bab bab photoshop ni. So aku share la satu port untuk kasi terbeliak bebola mata and terangkat angkat kening kau laju laju satu malam tak henti (lagi la kalau budak Art ). Satu port even aku pun sampai sekarang kalau nak cari idea bab bab manipulate aku refer kat situ.

So pada siapa yang dah tahu bukak je la link ni kasi aku sedap hati, pada sapa yang tak tahu, untung la ada orang kasi tahu, untung la untung laa untung laaa untung, chow


dan beberapa gamba aku rembat dari Mega Odd untuk santapan mata. Yosh! Pablo Pablo



dan juga ni -

0 comments:

Post a Comment

Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts