Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#Note - Web Proxy Gaban !

Nyirap lak aku sampai tahap 'Block'!

Korang bosan and bengang dengar lecturer atau bos korang membebel pastu nak bukak facebook atau site sekian sekian tak lepas sebab sekolah or kolej or office korang block site,, haha gelabah apsal?! ni hah!

Selalu ramai yang dah ala ala pro menda ni, tapi untuk yang belum tahu,, tahniah korang akan tahu lepas ni, yang dah tahu nak tahu jugak,, bayar r 5 hengget la wei! haha joke! Aku serius! Web proxy ni membolehkan and menjaminkan korang bukak laman web pakai IP address yang lain. Senang kata ia sorok IP sebenar komputer korang.


Lebih lanjut try ah sndiri tak mampu aku nak suap suap sampai abeh:
  1. Can't Bust Me!
  2. Proxy Mafia
  3. MySpace Proxy
  4. Proxy Pimp
  1. Secure Proxy
  2. Proxrio
  3. 250eu
  4. Kroxy
  5. Unblock Filters
  1. Proxy Buddy
  2. Army Proxy
  3. Anonr
  4. Vulb
  5. Invisible Surfing
  1. Surfaz
  2. Site Surf
  3. Our Proxy
  4. Web Proxy Pro
  5. Hide My Info




Ataupun tukar DNS korang (bukan untuk noob) - Propertise (TCP/IPv4) IP address auto, use the following DNS - 208.67.222.222 dgn 208.67.220.220

2 comments:

Anonymous said...

hehehh... kan? 7 proxies lg.

Anonymous said...

tu lahh, gelabah lebeh

Post a Comment

Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts

Blog Archive