Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#Note - Selamat Mula Kerja

Salam.. Apa khabar semua? Jarang aku nak tanya khabar..haha So dikesempatan ini nak aku terucapkan mengucap Salam Aidil zakuan aidil fitri kepada aidil zakuan dan semua yang sudi membaca blog ini.. Aku memang sengaja buat salah taip ayat berterabur td.. Sebab di ruangan ini ruangan yang tak seberapa besar ini, di kesempatan Hari Raya yang mulia ini, aku nak..

Minta seribu kemaafan dari semua yang membaca, salah silap dari awal tahun hingga skrg dah 9 Syawal 1433H bulan september, dari segi bahasa, penulisan, content, perangai (yang mana mengenali), yang tak dpt nk luangkan masa, yang terkasar, tak sengaja, termarah, terambil barang, tersalah cakap.. maafkan salah silap aku manusia yang tidak sempurna ini..

Firman Allah bermaksud: "Terima kemaafan dan suruhlah dengan perkara yang baik serta berpalinglah (jangan dihiraukan) daripada orang yang jahil." (Surah al-'Araf, ayat 199)

Hehe (tetiba gelak) -.-

Kawal pemakanan :) sebelum raya, hospital kosong je.. Raya 1st, 2nd n seterusnya penuh orang.. Minta jauh.. Jangan tergolong golongan masuk sepital, susahkan org sekeliling nanti.. jaga pemakanan di hari raya ni.. Selamat Beraya.. Jemput follow -.- hehe kbye (layan nyanyi sesorang -.- lalaaa)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts

Followers

Follow by EmailPopular Posts