Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#Note - Selamat Hari Raya

ok baru je tadi 3 minit sebelum aku nak taip takbir raya bkumandang dari tv9 sebab aku dah tak tengok tv3 yang banyak sangat politik, tp maybe if raya dia tayang cerita cerita power aku layan jugak kot al maklum aku terperap kat rumah, sorry raya tahun ni aku akan lebih berdisiplin, aku akan lebih jadi orang, aku sebenarnya 'nothing' tapi berkat keazaman aku boleh cuba, give me time, aku tak matang lagi, ni aku taip je tak baca pun apa aku taip ni (mintak betul grammar), ok sepanjang tahun hidup kat muka bumi aku admit byk wat salah, tersalah taip, tersalah kata, tersalah timing kacau, terusik, tersentuh , teraba, tercium, tergigit, tersalah takle, terguris, terpukul, terhantuk, terpijak, terasa hati, ter ter segalanya,, mohon ampun seribu ribu ampun, aku pun tak perfect macam orang lain, manusia biasa tak lari dari bebal, perangai perangai teruk,, yang baik dari tuhan n yang buruk semua dari diri sendiri,, so, selamatlah hari raya semua, banyakkan amal ibadah kepada tuhan, peringatan untuk aku jugak, kesederhanaan tu penting ketika sambut raya,, kepada insomnia macam aku! hahah aku dah penat, baru je ni aku rasa, so sok raya, aku atas tilam la, sehari untuk dengkur,, k salam n again

Selamat Hari Raya, Merdeka
Sepenuhnya Maaf Zahir dan Batin - Ayie

3 comments:

Arrr said...

sedih, happy eid

Anonymous said...

SELAMAT SELAMAT

Ayie said...

selamat hari raya (:

Post a Comment

Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts