Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

Art Project - Animation Concepts for Raya !! ( NEED IDEAS ) -.- !


Aku buat something, aku blur, apa aku buat,
nak animate ape, story tak ada,, -.- tolong tolong! idea idea!

Saiz besar - klik sini

7 comments:

Mat said...

buat diorang salam salam bagi ampau

Afiq said...

buat la bazar ramadan dorang beli kueh!

Alia said...

byk ley bwt, search google kan, skrg bersepah, concept ok what :)

Arrr Arrr said...

concept ko best bro. nak idea? give me 25cents fes... <--ni lawak ko, aku xphm smpai skg..
k, buat ah tgh reramai kt tepi jln tu buat hal sndiri.. skali 2 budak salam2.. hepi2.. yg len pun cm terasa n semua pun ikut hepi cam bebudak tuh.. pastu kbai.

Ayie said...

Arr Arr, 25 cents fes,, idea kau,, budak salam2 org tua kasi ampau, sambil camera pan,, last2 sume pandang camera agkt tgn ramai2,, pop out text - selamat hari raya dari kami bla bla bla,, ni boleh pakai utk merdeka maa, raye haji maa, raye cine maa,, haiya! nwy thanks dude,, kbye! (thanks)

Anonymous said...

weh! hang bwat ka ni ayie?! - elin

Ayie said...

yup, elin mane ni? (:

Post a Comment

Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts