Mata Separuh Panda

oh! sudah malam ke? tidur la tidur la tidur la -.-

photo

#Note - Sangat Sangat Respect untuk Yuna

Bagi aku kalau orang tanya, aku tak salah kan Anuar Zain datang ambil jugak anugerah even anugerah tu dah tersalah bagi kat Yuna, sebab Anuar Zain berhak datang untuk ambil anugerah dia menang. Cuma aku terkilan pihak AIM sendiri gelar diri berprestij tapi wat perkara macam budak budak la, yela betul la manusia tak lari dari kesilapankan, then bila tersilap kenapa tak terus je bagi Yuna yang terima anugerah tu, lagu Penakut sangat ok apa, dari segi lagu, suara, lirik, semua. Media dengan automatiknya dapat point la (bahan) menghadap Yuna #bangun sambil tepuk tangan tengok Yuna datang sidang media yang confirm aju soalan bodoh bodoh. Tak perlu malu sebab dia tahu yang perlu malu adalah pihak AIM - Anugerah Industri Muzik ke 18. Matang hadapi ujian


#Ini bukan kecuaian tapi satu kesilapan - ini adalah kesilapan DAN kecuaian pakcik

Respect Yuna
Respect Anuar Zain n Edry
Baiki n harap takkan blaku lagi kesilapan AIM berprestij



p/s = Aku dengar lagu Yuna dari zaman 'record by phone'
Anuar Zain datang Darul Ehsan singgah toilet pagi pagi

0 comments:

Post a Comment

Related Posts

Followers

Follow by Email



Popular Posts